Logg inn Funksjonalitet Prøv BraDok gratis Kontakt BraDok
Start / logg inn Funksjonalitet Prøv BraDok gratis Kontakt

Personvernerklæring

Personvern

Ditt personvern som bruker av BraDok er svært viktig for oss. Persondata som vi registrerer om våre brukere blir behandlet etter gjeldende personvernreglement (General Data Protection Regulation, GDPR). Det er daglig leder i Akslar AS som er øverste ansvarlige person for at det til en hver tid gjeldende personvernreglementet blir fulgt.

Formål

Formålet med innsamling og behandling av personopplysningene er å kunne administrere og gi tilgang til abonnementstjenesten BraDok. Personopplysningene blir også benyttet ved utsending av nyhetsbrev og informasjon om produktet og tjenestene.

Behandling av personopplysninger

Personopplysninger som blir samlet inn er opplysninger for å identifisere den enkelte bruker av BraDok. Ved tegning av BraDok-abonnement ber vi om fullt navn, telefonnummer og e-post. I tillegg behandler vi opplysninger om vedkommende sin bedrift, men dette blir ikke definert som personopplysninger.

Innsamling av personopplysninger

Det er ikke mulig å levere tjenesten BraDok uten at vi ber om noen enkle personopplysninger. Når abonnement på BraDok blir tegnet, blir personopplysningene registrerte og aksepterte fra det tidspunktet abonnementet blir opprettet.

BraDok samler ikkj inn personopplysninger automatisk og bruker heller ikke Cookies til dette foremålet, hverken direkte eller indirekte via tredjepart tjenester.

Sikring av personopplysninger

All datatrafikk til og fra BraDok-systemet er kryptert. I tillegg er alle personopplysninger og selskapsdata passordbeskyttet.

Utlevering av personopplysningar

Innsamlede personopplysninger blir utelukkende brukt til de nemnte formålene. Personopplysninger blir derfor ikke utlevert til tredjeparter, og våre ansatte er kjent med gjeldende personvernreglement og følger disse.

Innsyn, endring og sletting

Du kan når som helst se informasjon som er lagret om deg ved å bruke innebygt funksjonalitet i BraDok. Noe av denne informasjonen kan du også selv endre. For å endre informasjon som styrer tilgang/aksess til BraDok, må du ta kontakt pr telefon/epost eller bruke kontaktskjemaet.

Du kan slette abonnementet (brukerkonto med tilhørende persondata og selskapsdata) via innebygt funksjonalitet i BraDok.

Aksepter som du har gitt for mottak av informasjon pr epost/SMS kan du når som helst trekke tilbake ved å melde deg av epost-/SMS-tjenesten i BraDok.

Kontakt

Du kan når som helst ta kontakt med oss vedrørende personvernspørsmål via kontaktskjemaet på hjemmesiden vår.

©2023-2024 Akslar AS. All rights reserved

Kundeservice Kundeservice tlf 45 35 49 97